среда, 11. септембар 2013.

Wacom noviteti - Cintiq Companion, Intous Pro, Bamboo Pad...



Wacom je u proteklih mesec dana predstavio svoje nove proizvode. Prvo je predstavljen Cintiq Companion. Ovaj model je samo logičan sled razvoja Cintiq serije. Naime, on se sada razvio u tablet i to u dve verzije Companion i Companion Hybrid. Prvi pokreće Win8, a drugi Android, osim OS ove dve table se razlikuju u izboru procesora, diska tj. SSD i SD)... Ipak za sve detalje pogledajte matični sajt.
Wacom Cintiq Comapanion video
Wacom Cintiq Hybrud video
Napomena: Ovi tableti još uvek nisu u slobodnoj prodaji.



Intous Pro model (video) je u odnosu na predhodni model Itous5 je samo malo redizajniran (uglavnom dodatini funkcijski tasteri), dok je Intous potpuno novi model (pogledajte video) sa nešto slabijim karekteristikama u odnosu na Pro modele.



Bamboo serija je sada prerasla u nešto potpuno novo tj. Bamboo Pad, kao što po imenu možete zaključiti, ova serija je sada touch pad sa dodatkom olovke. No, sve će Vam biti jasnije kad pogledate promo video.

U  odnosu na predhodnu godinu Wacom nas je "počastio" novitetima  i ušao na tržište namenskih tablet računara, ostaje nam samo da sečekamo šta će nam doneti sledeća godina.

Нема коментара:

Постави коментар

Популарни постови